Anna Mazgaj

Anna Mazgaj

Jestem absolwentką Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na SGGW, gdzie realizowałam specjalizację Żywienie człowieka i nauki konsumenckie.

Odkąd ukończyłam studia magisterskie (2011) niezmiennie pracuję jako dietetyk. Prowadzę kuracje odchudzające oraz dietoterapie m.in. w chorobach autoimmunologicznych (zwłaszcza Hashimoto), insulinooporności, cukrzycy, hipercholesterolemii oraz nadciśnieniu tętniczym.

Wciąż uaktualniam swoją wiedzę uczestnicząc w konferencjach, kursach oraz wykładach.

Mogę pochwalić się m.in. dyplomami dietetyka klinicznego oraz diet coacha oraz ukończonymi kursami dietetyki w kosmetologii, dietetyki sportowej czy diety kobiet ciężarnych.

Po wielu latach doświadczenia pracy z pacjentami stworzyłam autorski gabinet AM, gdzie najważniejsze jest Twoje zdrowie i czysty skład produktów.

Mój największy sukces to ten składający się z codziennych dużych i małych Waszych sukcesów – szerszy uśmiech, większa pewność siebie, mniejsze spodnie, pochwały lekarzy, w końcu odstawienie niektórych leków.

A prywatnie… jestem szczęśliwą żoną, w dodatku szefa kuchni. Wbrew pozorom nie połączyła nas miłość do gotowania, ale teraz śmiało mogę powiedzieć, że oboje siedzimy w tym po uszy.

Moją drugą ogromną pasją jest fotografia kulinarna. Efekty mojej pracy możecie zobaczyć na blogu.

I jeszcze trzy rzeczy, bez których nie wyobrażam sobie życia – dobra kawa, Tatry i kwiaty.

Dyplomy